C&D Customer Portal

C&D Customer Portal

Hier presenteren we enkele instructies over hoe u uw projecten kan opvolgen via ons klantenportaal. Indien je nog geen toegang hebt gekregen van ons team, kun je dit aanvragen via uw contactpersoon. Indien iets niet duidelijk is, of je hebt nog vragen over al dan niet ontbrekende informatie, laat het ons weten via dit formulier: Contact Us

Mijn Account
Bekijk alle
Aanmelden & Paswoord beveiliging

Je kunt op ons klantenportaal aanmelden met je e-mailadres. Hiervoor dien je een gebruiker te hebben, en deze dienen wij aan te maken voor je door een uitnodiging te sturen, zodat u uw wachtwoord kan instellen. Zelf online registreren is niet mogelijk, je dient toegang te vragen aan je vertrouwde contactpersoon.

Heb je nog geen toegang? Vraag het hier aan: Contacteer Ons

Overzicht

Aanmelden

Wanneer ons klantenportaal niet meer weet wie je bent, zul je bovenaan in de menubalk in plaats van je naam, aanmelden zien staan. Hier kun je op klikken om jezelf aan te melden.


Indien u uw wachtwoord niet meer kent, kun je door op de link te klikken net onder de login knop een aanvraag versturen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Deze aanvraag wordt onmiddellijk verwerkt, dus binnen enkele minuten moet je deze e-mail ontvangen hebben. Indien je niet binnen enkele minuten deze e-mail hebt ontvangen, controleer je best ook even uw spam folder (ongewenste e-mail).

Alsook hier geen aanvraag binnen komt om je wachtwoord opnieuw in te stellen dien je best contact op te nemen met ons team.

Een wachtwoord opnieuw instellen heeft wel enkele regels. Zo mag je wachtwoord niet hetzelfde zijn van vorige wachtwoorden die je ooit gekozen hebt (tot 30 keer terug). Je kunt trouwens ook maar één keer per dag een wachtwoord wijziging aanvragen!

Mijn Account Pagina

Als je eenmaal een wachtwoord gekozen hebt, kun je in de toekomst, wanneer ons portaal je niet meer herkent, opnieuw aanmelden met je e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord. Vervolgens kun je naar een overzicht gaan van alle documenten waar je toegang op hebt gekregen door naar de "mijn account"pagina te gaan welke je kan terugvinden onder je naam, bovenaan in de menubalk.

Wanneer u uw account pagina hebt geopend, krijg je links op je scherm een overzicht van de beschikbare documenten. En rechts de informatie van jezelf en/of van je bedrijf. Onder uw adres heb je een link naar je betaalgegevens, indien je deze hebt opgegeven. En hieronder heb je nog een onderdeel Accountveiligheid waar u uw wachtwoord kan aanpassen. We raden trouwens ook aan om uw 2FA (MFA) te activeren, ook hier is het voornaam dat u uw gebruiker veilig maakt om te verbinden.


Accountveiligheid

De volgende veiligheidsinstellingen zijn beschikbaar:

 • Wachtwoord Wijzigen
  Geef uw huidig wachtwoord in, en kies een nieuw door het tweemaal in te geven. Uw nieuw wachtwoord mag niet hetzelfde zijn als een van de 30 voorgaande wachtwoorden ooit gekozen op ons portaal. Je kunt maar één keer per 24 uur uw wachtwoord wijzigen, en het wachtwoord moet veilig zijn. (zie ook opmerking hieronder)
 • Tweestapsverificatie (2FA).
  Wanneer je het mechanisme activeert om uw login te beveiligen met 2FA. Dan zal ons portaal je vragen je wachtwoord nogmaals in te geven. Om dan vervolgens u een scancode te geven die je dient te scannen met uw mobieltje en een authenticatie app.
  Wanneer je niet kunt scannen, kun je ook op de link klikken net boven de QR-code om de code te tonen. Je dient deze dan wel manueel in te geven in uw toepassing. 

 • Ontwikkelaars API
  Wanneer je uw documenten wenst binnen te halen in uw eigen ERP systeem of toepassing, kan je via API toegang krijgen tot je data. Dit geef je best aan uw IT afdeling of leverancier van die toepassing. Met deze informatie moeten zijn verder kunnen. Wij geven geen technische ondersteuning op de ontwikkeling zelf, tenzij we voor jullie deze opdracht hebben gekregen.
  Meer info over de API koppeling
 • Account Verwijderen
  Je kan uw login zelf verwijderen. Let wel, we verwijderen hier uw toegang op ons portaal, we verwijderen niet uw geschiedenis of klantgegevens. Wanneer je van mening bent dat wij uw klantgegevens niet meer nodig hebben kan je die GDPR gewijs vragen om te verwijderen via het contact formulier op onze sites.


Wachtwoord moet minstens 12 karakters of meer hebben. En moet voldoen aan onderstaande:
* Kleine letters (minstens 2 karakters)
* Hoofdletters (minstens 3 karakters)
* Cijfers (minstens 2 karakters)
* Speciale karakters (minstens 1 karakter)

Betaalmethodes

Het momenteel niet mogelijk om uw betaalmethodes op te slaan. Dit zal wellicht tegen het einde van 2023 wel mogelijk worden wanneer we zelf tevreden zijn over de nodige veiligheid hierop.

Documenten

Voor elke type documenten hebben we een meer uitgebreide uitleg klaargemaakt (of zijn hiermee nog bezig). Het meeste wijst zichzelf uit. Voor offertes en Projecten raden we je aan om zeker even na te lezen.

Wanneer je van een bepaald type document de keuze niet ziet staan kan dit betekenen dat er geen documenten van dat type voor je beschikbaar staan, of dat dit type niet geactiveerd staat op uw bedrijf in onze klantenfiche. Wanneer je denkt dat dit om een vergissing zou kunnen gaan, kun je altijd contact opnemen met uw vertrouwde contactpersoon.

Mijn Offertes
Bekijk alle
Raadplegen mijn Offertes