Over Cats&Dogs bv

Meer dan 23 jaar ervaring in drie teams met elk hun expertise...

2021
And the story goes on...

Terwijl wij met z'n allen netjes van thuis uit de wereld van onze klanten bedienen, wachten wij geduldig op terug wat social contact. Ondertussen bereiden wij ons voor op morgen. Verdiepen ons verder op de nieuwe online marketing tools, Artificiële Intelegentie, Machiene Learning en Cloud security van morgen.

2020
Virus

Wat vaak is aangehaald bij onze klanten wordt nu op de proef gezet. thuiswerkers moeten vlotjes kunnen werken, en we moeten slechts nog een 3 tal netwerken migreren naar de cloud op een moment dat de lockdown start. We zijn er in gelukt om dit zonder noemenswaardige problemen op te vangen, wij werken al jaren van thuis...

... en plots beseffen wij zonder er al te veel over nagedacht te hebben dat onze klanten actief zijn in zo goed als heel West-Europa. En dus ook wij! Alleen, wij hoeven er niet voor in de auto te springen, of het vliegtuig te nemen...

2019
Klanten groeien

Zonder er zelf al te veel bij stil te staan merken we een groei bij onze klanten. Natuurlijk niet alleen dankzij ons, maar een duurzaam en bedrijfszekere oplossingen zorgen zeker ook voor de nodige rust op de werkvloer bij onze klanten

2018
Korte keten

Een conceptuele oplossing in een framework gegoten van Odoo met logistieke workflows geschikt voor de korte keten. We brengen de oplossing onder de werknaam Naruda naar buiten.

2017
Corda Campus

We verlaten Herk-de-Stad. En we verhuizen naar Hasselt op de Corda Campus. In deze bijenkorf ontmoeten we nieuwe mensen, en borrelen de ideeën weer vlotjes naar boven.

2014
Tux is niet dood, maar hij werkt goed bij Microsoft

De eerste stappen worden gezet om ons serverpark te migreren naar Microsoft omgevingen met doorgedreven Linux servers en security platformen.

2013
Einde Lynxtrader

Onze eigen ontwikkeling wordt duur in onderhoud en het team is moeilijk te vergroten. We zochten en vonden OpenERP, vandaag gekend onder de naam Odoo. Meer dan 3000 ontwikkelaars met passie voor Business Intelligence.

2010
Green

Samen met IBM, Vlaamse overheid en andere partners werken we mee aan duurzame oplossingen en zitten we aan de tekentafel voor Smart City en Green Energy Research.

2007
Alles krijgt een naam

De dingen die we tot op die datum zelf ontwikkelde kregen ondertussen een naam en gevolg in grotere oplossingen. Content Management werd CMS, Cybernet werd Cloud en onze Award winning software LynxTrader zal men later CRM noemen.

2001
Boem

Net de plannen goedgekeurd voor het bouwen van onze eigen thuishaven in Herk-de-Stad, en de Internet bubbel van toen ontploft...

... maar wij leveren diensten die tot op vandaag nog steeds gebruikt worden. Wij verkochten geen luchtkastelen, maar gezonde realiteit.

1998
Take off

Bart Wolfs en Geert Surkijn voegen hun bedrijf samen tot één Internet Solutions bedrijf. De stroeve techniek kombineren met design en impact was de uitdaging van toen die vandaag nog steeds haar grenzen opzoekt.

Cats&Dogs bv

Corda Campus
Kempische Steenweg 303 b4 (HAL A)
3500 Hasselt - Limburg - Belgium

+32 11 946 310