Bezoek ons op de Corda campus

Hebben we een meeting bij ons op kantoor? Op de Corda campus hebben we alle faciliteiten om uw bezoek optimaal en aangenaam te maken. Een halve dag? Een hele dag opleiding?

Maak een afspraak

Hoe ons te bereiken op de Corda Campus?

Met de wagen

Als bezoeker kan je uw wagen parkeren op de bezoekers parking. Ons kantoor is op wandelafstand.

Wanneer je met de wagen komt.

Naast het openbaar vervoer is Corda Campus ook perfect bereikbaar met de wagen dankzij de vlotte verbinding met de E313 en E314.

Vanuit Brussel – Leuven:

volg de E314 richting Aken en neem afrit 29 (Houthalen-Helchteren).

Vanuit Genk – Aken – Maasmechelen:

volg de E314 richting Brussel en neem afrit 29 (Houthalen-Helchteren)

Vanuit Antwerpen – Beringen:

volg de E313 richting Luik en neem afrit 27.

Vanuit Tongeren – Luik:

volg de E313 richting Antwerpen en neem
afrit 27 (Hasselt-West)
of 29 (Hasselt-Oost).

Parkeren

Corda Campus beschikt over verschillende parkings met in totaal 3300 parkeerplaatsen. Bezoekers kunnen zich parkeren op de bezoekersparking vlak voor het algemeen onthaal. Wandel via de bezoekersparking naar de ronde hoek van gebouw 5 en volg het pad tussen gebouw 5 en Hal A. Wandel tot je achteraan uitkomt aan de grote glazen inkomhal. Je kan je hier aanmelden via het scherm, of ons even bellen eens aangekomen.


E-BIKES EN -STEPS

Je vlot over Corda Campus bewegen of snel even naar de binnenstad? Spring op een van de e-bikes of -steps en go your own way.


 

Leveringen / Materiaal

Wanneer je materiaal wenst binnen te brengen raden wij aan om zeker een afspraak te maken. Voor leveringen kan je onderstaande instructies volgen.

Binnen brengen materiaal/herstellingen

Wanneer je materiaal komt brengen kan je gebruik maken van de 30 minuten parking voor leveringen en ophalingen. Bel ons op het nummer +32 11 946 320 wanneer je toekomt zodat wij eventueel even kunnen helpen met het uitladen of laden van je materiaal. (Zie ook plannetje hierboven)

Leveringen

Leveringen kunnen afgezet worden aan de balie via de ingang van Corda 5. Dit is het gebouw met de ronde voordeur! (Zie ook het plannetje hierboven).


Met de trein

Wanneer je met de trein wenst te komen kan je gebruik maken van de halte Kiewit op de lijn Hasselt - Genk.

Stap van het perron in het NMBS-station Hasselt-Kiewit en je wandelt zo binnen op Corda Campus. De IC-trein Genk/Hasselt – Gent Sint-Pieters passeert elk uur in beide richtingen. Tijdens de spitsuren stoppen de piekuurtreinen richting Genk en Brussel-Zuid hier ook. Wij zitten in Hal A, en je kijkt zo op de grote glazen inkomhal als je van het station naar de campus wandelt. Je kan je hier aanmelden via het scherm, of ons even bellen eens aangekomen.

PLAN JE ROUTE MET DE NMBS


Met de Bus

Er is natuurlijk ook een bushalte voorzien aan de campus. Er zijn verschillende lijnen die stoppen aan de Corda Campus Halte.

Met een bushalte pal voor de deur, is Corda Campus gemakkelijk te bereiken.
Bussen uit Beringen (lijn 2),
Genk (lijn 9 en 35),
Bree (lijn 13),
Maaseik (lijn 16),
Achel (lijn 18a en 182),
Kleine Brogel (lijn 22),
Lommel (lijn 29 en 180),
Neerpelt (lijn 48) … stoppen aan onze campus.

Wandel de campus op en zoek naar de ronde hoek van gebouw 5. Hier loopt een pad tussen gebouw 5 en Hal A waar Cats&Dogs is gevestigd. Wandel tot je achteraan uitkomt aan de grote glazen inkomhal. Je kan je hier aanmelden via het scherm, of ons even bellen eens aangekomen.

PLAN JE ROUTE MET DE LIJN