25jaar C&D - Combi Ticket voor Rock Herk 2023

Vier samen met ons het 25ste jubileum van Cats&Dogs!

Inschrijving voor 25jaar C&D op Rock Herk 2023 - Combi Ticket
Gratis
De verkoop eindigt op 7/07/2023 16:00 (Europe/Brussels)
Qty
Vier mee als Cats&Dogs-VIP op Rock Herk 2023!

Gezelligheid, plezier en een zomerse stemming. Klinkt als muziek in de oren! Rock Herk is het ideale evenement om samen te komen en onze fijne relatie te vieren in een ontspannen en feestelijke omgeving. Dit jaar is het meer dan ooit een feest want we hebben iets te vieren!
Cats&Dogs wordt 25 jaar en dat laten we niet zomaar passeren. Sommigen onder jullie zijn er zelfs al bij van dag één, namelijk 1 juni 1998! What a ride…

Waarom Rock Herk? 

Het alternatiefste festival heet Rock Herk en verovert elk jaar de harten van haar bezoekers. Ze doet dat met een team vol gepassioneerde mensen die er elk jaar weer staat. Daar herkent Cats&Dogs zich in. Als “believers”, niet bevreesd zijn om zichzelf heruit te vinden. Met innovatie in IT-technologie helpen we mensen en ondernemingen om meer te kunnen bereiken. Want technologie staat niet stil, net zoals er elk jaar nieuwe talentvolle bands om de hoek komen kijken in de bruisende muziekwereld en nu weldra op de podia van Rock Herk.


You are a Party Animal!

Kan je vrijdag en zaterdag afzakken naar Rock Herk? Fantastisch! Want dan ga je 2 dagen achter elkaar als Cats&Dogs-VIP uit de bol! Registreer hier jouw tickets, we nodigen je uit op vrijdag 14 en 15 juli op Belgisch gezelligste en alternatieve festival. Met dit combiticket krijg je de full experience met toegang tot de VIP-ruimte. Daar zorgt de houten vloer en de snelle service voor het nodige comfort, mocht je niet zo voor het gras te vinden zijn. 

 


Date & Time
vrijdag
14 juli 2023
Start - 13:00
zondag
16 juli 2023
End - 01:00 Europe/Brussels
Locatie

ROCK HERK VZW, De festivalweide

Sint-Truidersteenweg 31-36
3540 HERK-DE-STAD
België
--ROCK HERK VZW, De festivalweide--
Get the direction
Organisator

Cats&Dogs bv

+32 11 946 310
invoices@catsanddogs.com
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.