Klantenportaal Update

Nieuwe URL, nieuwe mogelijkheden...

Terwijl we met z'n allen nog ogenschijnlijk in onze bunker moeten blijven zitten, schakelen we over naar de laatste versie van onze klantenportaal. We vallen in herhaling, maar het gaat nog even duren wellicht. Verplicht, van thuis uit, online werken heeft op het eerste zicht weinig invloed gehad op ons team. We deden dit al behoorlijk veel, en zijn al jaren gewend om in teamverband met elkaar te communiceren via het klavier of conf-call. 

Ondertussen hebben we een inhaalbeweging kunnen maken met onze ERP- en CRM-tool "Odoo" naar de laatste versie. En we plannen om verder in te zetten op het online kanaal van dit klantenportaal tussen jullie als klant of leverancier en ons team. Stap per stap maken wij onze administratie meer toegankelijk voor jullie en kan er beter aan budgetcontrole gedaan worden door uw projectmanagers en verantwoordelijken. Opvolgen van uw abonnementen, bestellingen en tickets. 

Een hardware shop hebben we al enige tijd achter ons gelaten. Servers zijn niet onze prioriteit, wij doen IT in de Cloud. Toch hebben wij door alle jaren ervaring in ons team natuurlijk een bepaald vertrouwen in gebruikers toestellen zoals laptops, WiFi, routers en switchen. Wanneer de tijd het toelaat willen we onze voorkeur hier toch ook kenbaar maken, onze offertes zul je alvast hier kunnen raadplegen.

Service Contracten blijven tot op vandaag nog de belangrijkste tool om onze prestaties bij te houden. Wij houden al geruime tijd de ROI in het oog per klant en voor de klant. Ook de kostenberekening voorspellen aan de hand van de geschiedenis van de afgelopen 20 jaar maakt het voor ons duidelijk dat er mogelijk een nieuwe formule staat aan te komen. Maar daarover horen jullie later meer.

Heb je vraag over de functionaliteiten van ons portaal, heb je nog geen toegang gekregen? Vraag het aan Esther :) Je weet haar wellicht wel te vinden, zij staat klaar om jullie te loodsen naar het juiste scherm.

Het Cats&Dogs team...

Klantenportaal Update
Cats&Dogs bv, Geert Surkijn 4 januari 2021
Deel deze post
Labels
Archiveren
Aanmelden om een reactie achter te laten
2DAYS OF ROCK HERK
Vrijdag 10 september en zaterdag 11 september